Bed eruit, hangmat erin!

Besparen door duurzaam uw huis te verwarmen

Iedereen wil besparen op de stookkosten, een steentje bijdragen aan het milieu is dan ook een mooie bijkomstigheid. Elektrische radiatoren zijn, naast de bovenstaande voordelen, erg milieuvriendelijk. Deze vorm van verwarming heeft namelijk alleen elektriciteit nodig en geen gas. Hierdoor voorkomt u uitstoot van CO2. Maar dit is ook gunstig voor uw portemonnee.

Het gebruik van elektriciteit kost minder dan gas. Wanneer u over zonnepanelen beschikt, kunt u zelfs een groot deel van deze elektriciteit zelf leveren. Hierdoor bespaart op nog meer op uw stookkosten.

Na rijden op duurzaam gas nu ook aardgasvrij wonen!

Nederland gaat aardgasvrij wonen. Misschien nu nog niet, maar over een aantal jaar zal dit gerealiseerd worden in het hele land. Er zijn momenteel verschillende manieren om uw huis op te warmen. Dit kunt u doen door middel van aardgas, elektriciteit of een combinatie tussen deze twee.

Combineer de cv-ketel met een hybride warmtepomp. Deze pomp werkt op stroom, de cv-ketel op gas. De warmtepomp zorgt bijna voor alle warmte in uw woning. De cv-ketel springt bij als het buiten erg koud is en de warmtepomp de woning niet meer van alle warmte kan voorzien. Ook zorgt de cv-ketel nog voor warm water in de keuken en badkamer. Met deze hybride warmtepomp bespaart u al een flink deel op het gasverbruik.