draagtas

Draagtas bedrukken, milieubewust

Sinds 1 januari 2016 moeten wij in Nederland extra geld betalen voor een plastic tasje. Met dit gegeven nemen mensen eerder zelf een plastic tas mee, dan er eentje te kopen. De bijdrage voor een tas is minimaal, maar heel vaak een minimaal bedrag betalen leidt alsnog tot een fors bedrag. Naast het besparen van uw eigen kosten door zelf een tasje mee te nemen, draagt u ook bij aan een beter milieu. Dit is het uiteindelijke doel geweest voor de overheid om de plastic tasjes betaald te maken. Echter, nog steeds ‘vergeten’ mensen vaak een tasje mee te nemen. Hoe kun je ervoor zorgen dat tassen altijd meegenomen worden? Deze casus is nog niet gekraakt, want het antwoord is nog niet gegeven. Echter, zou het personaliseren van een tas misschien erg leuk zijn. Een draagtas bedrukken. Zo heeft u altijd een persoonlijke tas bij u. Misschien helpt dit bij het meebrengen van een tas. Om nou elke dag met een supermarkt tas rond te gaan lopen ligt niet bij iedereen even lekker gok ik zo.

Draagtas bedrukken, voor iedereen!

Indien u een draagtas bedrukken gaat, is het natuurlijk van belang dat u een leuke opdruk krijgt. Een opdruk wat u ertoe zet om deze tas altijd bij u te dragen. Op deze manier hoeft u niet meer naar uw portemonnee te grijpen op het moment dat u een tasje nodig heeft. Daarnaast helpt u ook nog eens het milieu. Een win win situatie dus!

Andere producten bedrukken

Naast het bedrukken van een draagtas kunt u ook hele andere producten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrukken van uw mok of een powerbank. Dit zou bijvoorbeeld als relatiegeschenk gegeven kunnen worden! Het bedrukken van een product zorgt ervoor dat het product meer persoonlijkheid krijgt. Wel zo leuk om jouw cadeau uniek te maken van de rest!