riool

Riool ontstoppen met rioolgeur in huis!

Stel het jezelf maar eens voor, je komt thuis na een zware werkweek en denkt even lekker aan het weekend te kunnen beginnen. Plots ruik je een rioolgeur. Dag ontspannen weekend! Dit is vaak zo doordringend en overheersend dat er van ontspannen geen sprake meer kan zijn. Schakel dan meteen professionele hulp in.

Oorzaak van een rioolgeur

De oorzaak van een rioolgeur in huis, daar bestaan nogal wat misverstanden over. Heel vaak wordt gedacht dat dit komt door een opstapeling van vuil en etensresten in de afvoer. Maar dit is echter niet waar. Vaak kan je aan een rioolgeur in huis zelf niets doen. Het probleem is echter in het riool in de straat waar je woont te zoeken. Rioolleidingen in de straat kunnen gebarsten, gebroken of gescheurd zijn en zo ontstaat de geur in huis.

Wat te doen bij een rioolgeur?

Een rioolgeur is echt niet aangenaam en je wilt ontspannen aan het weekend beginnen. Contacteer daarom bij een rioolgeur in huis zo snel mogelijk ors-rioolservice.nl. Zij hebben de juiste middelen ter beschikking om de rioolgeur te doen verdwijnen. Ze kunnen een stankdetectie uitvoeren waarbij onschadelijke rook door de afvoerbuizen wordt geblazen. Op die manier kunnen scheurtjes gedetecteerd worden en kan er gericht gerepareerd worden indien nodig.

Probleem voordelig oplossen

Soms kan het ook gewoon zijn dat het riool verstopt is en dat je daarom in huis te maken krijgt met een rioolgeur. Een riool ontstoppen is dan de oplossing. Wat de oorzaak ook is van het probleem, je wilt natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Je wilt je hiervoor ook niet blauw betalen dus het probleem voordelig oplossen, zou welkom zijn. Dat is wat ORS-rioolservice ook garandeert. Het probleem wordt snel, vakkundig en zo goedkoop als mogelijk verholpen!